Tilitoimistopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme laajan joukon erilaisia taloushallinnon palveluja, mutta myös yrityksen perustamiseen ja yritysneuvontaan liittyvää asiantuntija-apua. Autamme sinua niin yrityksen perustamisen perusteissa, palkanlaskennassa, tilinpäätösten ja veroilmoitusten teossa, liiketoiminnan tulevaisuuden suunnittelussa, reskontran hoidossa – tai vaikka kaikissa näissä. Annamme mielellämme myös yksilöllistä konsultointia.
Käytössämme on moderni sähköinen taloushallinto-ohjelma Netvisor, joka on yksi suosituimmista alan ohjelmistoista. Näin ollen pystymme tarjoamaan kattavia asiantuntijapalveluitamme kaikkialle Suomeen.

Yrityksen perustaminen ja yritysneuvonta

Olitpa juuri perustanut yrityksen tai vasta harkitsemassa asiaa, autamme sinua yrityksesi alkutaipaleella aina yritysmuodon valinnasta, liiketoiminnan ja talouden suunnittelusta riskien, rahoitustarpeiden ja tukien kartoitukseen.

Taloushallinnon palvelut

Palvelumme pitävät sisällään kaikki olennaisimmat taloushallintoon liittyvät asiat aina laskujen maksusta laskutukseen ja kirjanpidosta veroilmoitusten laatimiseen. Sähköisen taloushallinto-ohjelmistomme ansiosta laadukas palvelutarjontamme kattaa koko Suomen, mutta hommat hoituvat myös paperiteitse.

Tilinpäätökset ja veroilmoitukset

Laadimme tilinpäätökset ja veroilmoitukset liiketoimintasi vaatimalla tavalla, asianmukaisesti ja ajallaan. Pidämme sinut ajantasalla yrityksesi talouteen liittyvistä asioista jo tilikauden aikana ja avaamme lukuja tärkeiden päätösten tueksi. Tarjoamme myös verosuunnitteluapua ja veroneuvontaa liiketoimintasi kasvattamiseksi.

Palkanlaskentapalvelut

Palkanlaskennan ulkoistaminen säästää aikaa, hermoja ja rahaa: halutessasi hoidamme koko palkanlaskentaprosessin, tai vain osan siitä. Teemme vaaditut ilmoitukset tulorekisteriin, huolehdimme matkalaskuista, maksatuksesta ja arkistoinnista – kaikesta siitä, mikä tekee toiminnastasi jouhevampaa.