Tilitoimisto PrimeTalous Oy

Tilitoimisto PrimeTalous Oy on toiminut Pohjois-Karjalassa jo vuodesta 1990 palvellen lähialueen yrityksiä. Uuden omistajan myötä yrityksen päätoimipaikka siirtyi Joensuuhun vuonna 2018. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä taloushallinnon eri osa-alueilla ja sähköisen ohjelmistomme ansiosta pystymme tarjoamaan palveluitamme kaikkialle Suomeen.

Pienen tilitoimistomme kilpailuvaltteihin kuuluu ketterä, joustava ja ihmisläheinen palvelu sekä vakavaraisuus ja luotettavuus, mistä kertoo muun muassa Suomen Vahvimmat -sertifikaattimme (AA). Tarjoamme sekä akuuttia bisnesapua ja täsmävinkkejä erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin, mutta ennen kaikkea mahdollisuuden pitkän asiakassuhteen solmimiseen, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan yksilöllistä tukea myös yrityksesi tulevaisuuden suunnitteluun.

Tahtotilamme on tehdä taloushallinnostasi ymmärrettävää ja mutkatonta: sen sijaan, että keskittyisimme vain kirjanpitoon, haluamme kertoa kansantajuisesti, mitä luvut raporteissasi tarkoittavat. Kuten pohjoiskarjalaiseen mentaliteettiimme kuuluu, hoidamme hommat tunnollisesti, mutta turha jäykistely ja vaikeaselkoinen ammattikieli eivät kuulu tyyliimme. Pyrimme olemaan tuttavallinen kumppani, joka ohjaa sinua kohti menestyvää liiketoimintaa pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla tiedolla ja taidolla.

Intohimomme talousalaan näkyy työmme jäljessä – ja tietenkin parhaimmassa tapauksessa liiketoimintasi nousujohteisuudessa.